Historie AutoPolar Oirschot

Historie AutoPolar

Als klein kind had Hein Smulders (1967) al een grote voorliefde voor alles wat met auto’s te maken had. Het was dan ook een logische stap dat zijn toekomst in de autobranche zou liggen.

In 1989 startte Hein zijn loopbaan binnen het autobedrijf als verkoopadviseur bij een BMW-dealer in het midden van het land. Al snel diende zich de volgende stap aan: verkoopleider bij Nederlands grootste Volvo-dealer. In 1998 werd Hein de kans geboden om de directie te gaan voeren over de toenmalige Volvo-dealer in Middelbeers.

Tien jaar later deed zich de gelegenheid voor om Autobedrijf vd Biggelaar, Citroënspecialist in Oirschot, over te nemen waarmee de lang gekoesterde wens van een eigen bedrijf in vervulling ging.

De Citroën-expertise van vd Biggelaar werd behouden en aangevuld met de Volvo-ervaring van Hein: De start van AutoPolar.nl, Volvo- en Citroën-specialist in Oirschot was een feit.

In de jaren daarna heeft AutoPolar.nl zich ontwikkeld tot een full-service autobedrijf met gemotiveerde medewerkers en een hoge mate van klantentevredenheid.

 

EEN GREEP UIT ONZE VOORRAAD
Tweets by @AutoPolar